Restoring Confidence in Your Equipment

Select country:

Crawford Tech Talk Publicaion: Corrosion by Chlorides
Læs casen
Corrosion by Chlorides and the measures to prevent it..

A recent article in CRAWFORDs global "Tech Talk" publication discusses AREPAs expertise of analysing corrosion risks after a fire.

What measures should be taken in order to reduce the cost of a damage and to ensure business continuity?

Stor bageriproducent reddet efter brand
Læs casen
Tirsdag den 4. juni 2013 kl 12:30 startede en brand i en produktion hos en af Hollands største bagerproducenter PréPain i Holland.

Ved branden var 2 af de 10 produktionslinjer uoprettelig beskadiget.

De resterende produktionslinjer blev påvirket i et sådant omfang, at den eneste løsning ud over udskiftning var en teknisk renovering af alle linjerne.

AREPA blev bedt om at tage sig af skaden og et samlet renoveringsprojekt blev sat i gang.
Trods den meget omfattende brand lykkedes det at få virksomheden i drift igen.

PréPain har selv filmet processen, og du kan se den her.

 

Historien om Sjælsø
- en kamp mod uret for at sikre omsorg og ro!

Læs casen
– en kamp mod uret for at sikre omsorg og ro!

En forårsdag blev Plejecentret Sjælsø ramt af en overspændingsskade. På få timer gik stedet fra at være en tryg hverdagsramme for en masse beboere til at være ramt af rent kaos. Da elektriciteten røg, holdt en masse af hverdagsfornødenhederne nemlig op med at virke.

Pludselig befandt Sjælsø sig i en kamp mod uret for at sikre omsorg og genskabe roen på centret. Men allerede samme aften var den største krise drevet over – takket været en række unikke samarbejdspartnere, herunder AREPA.

Hurtig reaktion redder danske arbejdspladser
Læs casen
En aften i juni 2012 brændte det på Rose Poultrys fjerkræslagteri i Vinderup.

Før de sidste gløder var slukket, stod en række af Danmarks førende eksperter klar til at hjælpe virksomheden på fode igen.

På mindre end et døgn var 500 arbejdspladser i fare for at gå op i røg.  Men hurtigt stod det klart, at ejerne af Rose Poultry ville gøre alt for at beholde produktionen i Danmark.

Her er historien om, hvordan Rose Poultry kom til at producere igen – fortalt af to af de involverede.

Download case som PDF


På sporet af et unikt samarbejde - DSB Vedligehold og AREPA
Læs casen
Engang imellem sker der noget, der ikke må ske. Det gjorde der en sen aften i februar 2011 på Fredericia Station, hvor to IR4 tog fra DSB brændte – heldigvis uden nogen mennesker kom til skade.

Imens brandfolk kæmpede for at slukke ilden, stod en gruppe mennesker foran togene og snakkede. Og endnu inden ilden var helt slukket, havde de en plan for, hvordan de to svært ødelagte tog skulle komme tilbage på sporet...

Forebyggende vedligeholdelse på Esbjergværket
Læs casen
Esbjergværket Blok 3 er et af verdens mest moderne kraftværker. Værket blev taget i drift i 1992, og man benytter en kombination af kul og olie som brændsel. På de 6 centrale produktionsanlæg i Jylland/Fyn området benytter man det samme vedligeholdelsessystem, MP5I

Brand i papirfabrik – Norske Skog, Halden
Læs casen
En central produktionsenhed hos en af verdens største producenter af papir til blade og magasiner, Norske Skog i Halden, Norge blev den 2. februar 2011 ramt af en brand.
 
Selvom branden hurtigt blev slukket, medførte den betydelige skader på fabrikkens elektriske kabler. 75 % af den samlede produktionskapacitet, der udgør 550.000 ton magasin papir årligt, lå hermed stille, og man stod nu over for en særdeles omfattende oprydnings- og genopbygningsopgave.

Da Brøndby gik i sort var hjælpen lokal
Læs casen
Kender du suset fra Vestegnen, når Brøndby-drengene løber på banen? Så kender du også de LED-bander – de levende lysreklamer - der sørger for, at holdets mange og trofaste sponsorer er synlige. Da en storm lagde banderne ned, blev det starten på en lang kamp for at redde dem. Her fik Brøndby hjælp fra uventet kant, da det viste sig, at nogle af verdens dygtigste specialister til den slags sidder i Karlslunde..

STOR BRAND - Kuwait Danish Dairy (KDD)
Læs casen
KDD er den førende producent og distributør af føde- og drikkevarer i Den Arabiske Golf.
Med over 1500 ansatte omfatter produktionen mere end 160 forskellige produkter inden for mejerivarer, juice, is og kulinariske specialiteter.

En stor brand medførte et totalt produktionsstop og med COWI som overordnet projektleder, gik KDD straks i gang med at finde de bedst kvalificerede virksomheder til at bringe KDD tilbage til produktionen. Valget faldt på AREPA til teknisk renovering og reparation samt danske SSG til rengøring. Efter blot 7 uger kunne KDD igen genoptage store dele af produktionen.

Vil du vide mere?

Mere om cases

Kontakt

+ 45 8681 1055
Erhverv 8720 4620
man-tor: 08.00 - 16.00
fredag: 08.00 - 15.30
(døgnvagt)
Privat 8720 4610
man-fre: 09.00 - 15.00
info@arepa.dk