Restoring Confidence in Your Equipment

Select country:

Om AREPA

AREPA koncernen er en teknisk serviceorganisation med selskaber i en række europæiske lande.

AREPA blev grundlagt i Silkeborg i 1981 med det idegrundlag at tilbyde firmaer og forsikringsselskaber assistance, når brand- eller vandskader havde berørt teknisk udstyr. Denne problemstilling var gennem 70'erne blevet stadigt mere aktuel med den stigende anvendelse - og afhængighed - af teknologi, kombineret med øget anvendelse af plastmaterialer, der efter brande viste sig at give specielle korrosionsproblemer.

International virksomhed
Hovedkvarteret for AREPA-koncernen er beliggende i Silkeborg, og vurdering og udbedring af skader på teknisk udstyr er stadig kernen i koncernens aktiviteter. AREPAs historie har gennem de mere end 30 år, virksomheden har eksisteret, været en fortsat udbygning med nye centre rundt om i Europa og med inddragelsen af nye serviceområder, dog alle koncentreret om teknisk service. AREPA er i dag en virksomhedsgruppe bestående af en række selvstændige selskaber fordelt i Danmark, Sverige, Holland, England og Frankrig.

Kerneområder
Hovedområderne er vurdering og udbedring af skader på teknisk udstyr. AREPA hører til verdens mest anerkendte firmaer inden for skadevurdering og udbedring, og koncernen har været involveret i skader på teknisk udstyr over hele kloden. Skader i mere end 60 lande og på alle kontinenter er i de seneste 30 år blevet håndteret af AREPA. Det er AREPAs mål at være blandt de markedsledende inden for vore kerneområder.


 

Vil du vide mere?

Kontakt

+ 45 8681 1055
Erhverv 8720 4620
man-tor: 08.00 - 16.00
fredag: 08.00 - 15.30
(døgnvagt)
Privat 8720 4610
man-fre: 09.00 - 15.00
info@arepa.dk