Restoring Confidence in Your Equipment

Select country:

Om Teknisk Skadeservice

Det første indtryk af et skadested vil for de fleste være kaotisk, men mange års erfaring fra udbedring af utallige typer af skader sætter AREPAs projektleder i stand til hurtigt og effektivt at skabe sig et overblik over situationen.

Ved alarmering iværksættes indsatsen efter nøje planlagte procedurer således, at skadelidte og forsikringsselskab på forhånd ved, hvordan den første indsats gribes an. Denne første indsats består af korrosionsbekæmpelse og analyse af forureningsgraden af det tekniske udstyr. Vore analyseresultater sammensættes i en rapport, som også giver et klart overblik over renoveringsmulighederne.

AREPAs højtudviklede teknologi betyder, at vi dækker alle typer teknisk udstyr, hvad enten det er elektrisk, elektronisk eller mekanisk. Moderne udstyr består ofte af en kombination af elektronik, el og mekanik. AREPA er derfor i stand til at gennemføre såvel totalrenovering af avancerede produktionsvirksomheder som renovering af enkeltdele.

Erhvervslivet er i dag mere end nogensinde afhængig af teknologi, og det er ofte specialudstyr, som er en væsentlig parameter i virksomhedens konkurrenceevne. Ved skader på udstyret kan virksomhedens eksistens således være truet.

Industrielt udstyr er ofte specielt fremstillet til den enkelte virksomhed. Kombineret med det faktum, at skaderne er vidt forskellige, stilles der derfor store krav til overblik og løsningsmuligheder, når den optimale løsning skal vælges.

Vil du vide mere?

Kontakt

+ 45 8681 1055
Erhverv 8720 4620
man-tor: 08.00 - 16.00
fredag: 08.00 - 15.30
(døgnvagt)
Privat 8720 4610
man-fre: 09.00 - 15.00
info@arepa.dk