Restoring Confidence in Your Equipment

Select country:

Aktivskade - Vurderinger

Fællesnævneren for Aktivskade er teknik. Teknik opdeles igen efter henholsvis mekanik, elektronik og IT.  Vi har mange kompetencer in-house, der kan varetage skader på mange typer udstyr så som maskiner, produktionsudstyr (CNC,PLC) , Servere og IT generelt, kopimaskiner, kasseapparater og telefonsystemer m.m.

Gennem behandling af mere end 6.000 skader, har vi opbygget et stort netværk af specialister inden for de respektive fagområder.

Vores serviceydelser er dedikerede til at udføre proaktiv skadebehandling og derved hjælpe både forsikringsselskaber og kunder frem til en konstruktiv løsning ved at deltage aktivt i skadebehandlingen, hvor der er brug for det.

SKADEKOORDINERING OG BEHANDLING
Vi har opbygget et team af meget erfarne teknikere, som alene håndterer skader administrativt. Dvs. de sørger for, at de rette ressourcer sættes på skaden og vurderer, analyserer og opgører skader. Alle skader behandles af en koordinator, uanset om arbejdet udføres på eget værksted, med egne teknikere, eksterne leverandører, reparatører eller andre aktører er indblandet.

VÆRKSTED (Analyse og reparation)
Hos AKTIVSKADE.dk har vi opbygget et teknisk værksted med udstyr til at teste næsten alle typer teknisk udstyr. Vi har egne teknikere på værkstedet, men benytter os ligeledes af eksterne teknikere når der kræves yderligere kompetencer. På værkstedet kan udføres analyser af skadesårsager, reparationer og anden generel værkstedaktivitet.

RENOVERING
Gennem flere år har vi opbygget kompetencer inden for renovering af teknisk udstyr. Til formålet har vi ud over værkstedsfaciliteter tørre/affugtningsrum, ozonrum, vaskerum samt andre støttefaciliteter, som gør os i stand til at foretage renoveringsarbejde af høj kvalitet. (læs mere)

DATAREDNING
Vi har gennem mange år hjulpet mange virksomheder med at genskabe deres data. Arepa har specialister til at foretage logiske skader på data. Vi samarbejder endvidere med udvalgte samarbejdspartnere mht. fysiske skader ved mere komplekse og fysiske skader.

Vil du vide mere?

Kontakt

+ 45 8681 1055
Erhverv 8720 4620
man-tor: 08.00 - 16.00
fredag: 08.00 - 15.30
(døgnvagt)
Privat 8720 4610
man-fre: 09.00 - 15.00
info@arepa.dk