Restoring Confidence in Your Equipment

Select country:

Risk Management (risikovurdering)

Risikostyring er identifikation, vurdering og prioritering af risici, efterfulgt af en koordineret
og økonomisk anvendelse af ressourcer for at minimere, overvåge og kontrollere sand-synligheden for og virkningen af ​​uheldige begivenheder.

Risici kan komme fra usikkerhed fra mange sider og er forskellig fra virksomhed til virksomhed.
Hos AREPA har vi fokus på den del af risikoen, som vedrører fysiske skader på virksomhedens tekniske udstyr, installationer eller tekniske leverancer. De fysiske skader afleder som regel også et driftstab som følge af manglende produktion. For industri- og erhvervssegmentet er driftstabet ofte mere alvorligt økonomisk set end skaden på udstyret. Det kan være direkte tab ved manglende omsætning og tab af kunder, som finder alternative leverandører.

Jo mere kritiske tekniske skader er for din virksomhed, desto mere skal du fokusere på dette område. Det er vigtigt, at indsatsen gribes systematisk an, så virksomheden reducerer sin risiko mest muligt for en given indsats. En klassisk model er:I AREPAs mangeårige arbejde med udbedring af skader har vi oparbejdet et omfattende kendskab til, hvordan skader opstår, og hvor i virksomheden der kan gøres effektive indsatser. Fjern de ”sorte” pletter som f.eks.:
  • Rør i tavlerum og serverrum
  • Kemikalier i tavlerum
  • Åbne branddøre
  • Åbne kabelgennemføringer
Ofte er det små praktiske forandringer, der skal til for at reducere risikoen betydeligt. 

Vil du vide mere?

Kontakt

+ 45 8681 1055
Erhverv 8720 4620
man-tor: 08.00 - 16.00
fredag: 08.00 - 15.30
(døgnvagt)
Privat 8720 4610
man-fre: 09.00 - 15.00
info@arepa.dk