Restoring Confidence in Your Equipment

Select country:

Teknikere søges

Vi søger en engageret, dynamisk, alsidig og teknisk velfunderet tekniker/mekaniker eller lignende til hver af vores industriafdelinger i Karlslunde og Silkeborg.
 
Kandidatprofil

Du er teknisk velfunderet - din baggrund kan være af el-teknisk eller af mekanisk karakter.
Du skal være typen, der kan lide tekniske udfordringer og være en slags multikunster inden for teknik. 
Det er vigtigt, at du er fleksibel mht. arbejdstid og kan lide et arbejde, hvor du kan blive kaldt ud til opgaver i både ind- og udland.

Jobbet passer godt til dig hvis du
- kan lide tekniske udfordringer, også hvor udstyr er brand- eller vandskadet
- er en proaktiv problemløser
- er alsidig, fleksibel og arbejder godt i både mindre og større teams
- kan bevare et godt overblik, selv i travle perioder
- er en stærk og motiverende personlighed

En vigtig del af AREPAs arbejde består af renovering af teknisk udstyr. Det involverer vask, rens m.m. med egne udviklede metoder og procedurer. Arbejdet kan foregå i vores egne centre, hos kunder, som f.eks. i motorrum på skibe, vindmøller m.m.

Faglige kompetencer
Din baggrund kan være mangeartet, men maskinarbejder, smed, industrielektriker, mekaniker eller lignende vil være optimalt. Er du ufaglært men med teknisk flair, hænderne skruet rigtigt på, og med praktisk erfaring inden for området, hører vi også meget gerne fra dig.
Det er afgørende at din tekniske indsigt er stor, da du kommer til at beskæftige dig med et bredt udsnit af produkter og brancher. Dit fokus ligger på faglighed, kvalitet og sikkerhed.

Dynamisk personprofil
Som kollega i en skadeservice-virksomhed er det af afgørende betydning, at du har pionerånd. Du er allerede dygtig på dit område og ønsker løbende at videreudvikle dine kompetencer. Dit engagement gør, at du er selvmotiverende og tager udfordringer op – også dem som ikke lige hører til dit speciale.

Hvad tilbyder AREPA Danmark dig?
Der lægges vægt på, at det skal være sjovt, spændende og fagligt udfordrende at arbejde hos AREPA. Du bydes velkommen i et uformelt miljø med ca. 15 dygtige kollegaer i Karlslunde eller 35 i Silkeborg – dvs. 50 på landsplan, med tæt samarbejde på tværs af landet.
Dagligdagen vil være fyldt med udfordringer og udviklingsmuligheder – såvel fagligt som personligt.
Som en del af teamet vil du indgå i en fast vagtordning med omkring seks årlige vagter af en uges varighed. Denne ordning aflønnes efter gældende aftale, hvilket kompenseres ud over den aftalte lønpakke. Da AREPA desuden arbejder i hele verden, vil rejseaktivitet være en naturlig del af jobbet, dog forventer vi dette vil være i et begrænset omfang på under 20 dage om året.

Løn tilbydes efter kvalifikationer, og du vil indgå i virksomhedens sundhedsforsikring og pensionsordning.

Interesseret?
Hvis du synes stillingen som tekniker hos AREPA lyder spændende, er du velkommen til at sende din ansøgning og CV til driftsleder Marianne Kjeldsen på mkj@arepa.dk 

Du kan læse mere om AREPAs værdier på følgende link.
 

Vil du vide mere?

Kontakt

+ 45 8681 1055
Erhverv 8720 4620
man-tor: 08.00 - 16.00
fredag: 08.00 - 15.30
(døgnvagt)
Privat 8720 4610
man-fre: 09.00 - 15.00
info@arepa.dk