Restoring Confidence in Your Equipment

Select country:

Job hos os

Økonomichef


Human Skills søger en økonomichef til at lede regnskabsteam, bestående af 2 økonomi medarbejdere, som sidder på AREPA Danmarks hovedkontor i Silkeborg.

Hovedopgaven er at styre økonomifunktionen i Danmark herunder at forestå afslutning og afstemning af månedsregnskab, årsregnskab og udarbejdelse af budgetter. Desuden indebær jobbet håndtering af al rapportering til vores amerikanske moderselskab samt at være sparringspartner og controller for ledelsen i Danmark. Stillingen vil rapportere til koncernens amerikanske regnskabsansvarlige (CFO).

Foruden ovenstående opgaver vil jobbet medføre enkelte bogføringsmæssige opgaver for det danske moderselskab, samt udarbejdelse af løn og ekstern rapportering som f.eks. opgørelse af told og moms.

Vi forventer, at kandidater har 3-5 års erfaring med udarbejdelse og kontrol af regnskaber og har en økonomisk uddannelse på minimum bachelor eller HD (R) niveau. Koncernsproget er engelsk, og det vil derfor være nødvendigt med evner til kommunikere på engelsk i både skrift og tale. Da selskabet indgår i en amerikansk koncern, vil kandidater med kendskab til GAAP regnskabsstandarder blive foretrukket.

Vi søger en profil der er omstillingsparat/fleksibel, robust, strategisk tænkende, besidder et godt overblik med fokus på detaljen. Vigtige profil kompetencer i et spændende og udfordrende job i en international virksomhed i vækst. 

Lønpakken matcher branchen og dine kvalifikationer.

Ansøgning: Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Peter Schrøder fra Human Skills på 
tlf. 61199916. Vi afholder løbende samtaler, så send motiveret ansøgning og CV til ansogning@humanskills.dk hurtigst muligt.

AREPA Danmark er en serviceorganisation med speciale i teknisk skadeservice ved mekanik-, el- og elektronikskader. Ud over teknisk skadeservice har vi afdelinger for industri vedligehold samt andre ydelser. AREPA har afdelinger i Danmark, Holland, Sverige, USA, og Canada. hvorfra vi opererer på et globalt plan. AREPA indgår i den amerikanske Envista Forensics koncern, som med base i 30 kontorer på 4 kontinenter udfører analyser af forsikringsskader med henblik på at få et klart billede af årsag og omfang.

Vil du vide mere?

Kontakt

+ 45 8681 1055
Erhverv 8720 4620
man-tor: 08.00 - 16.00
fredag: 08.00 - 15.30
(døgnvagt)
Privat 8720 4610
man-fre: 09.00 - 15.00
info@arepa.dk